Anmälan


Xact
Wästgöta
assemblin
elektronikhuset
Alig
euronics
mattias
länsförsäkringen
Farmar
sybutiken
järnia

Anmälan till Springtime 2020 - virtuellt lopp genomförs i appen RaceONE


För att anmäla dig behöver du ladda ner appen RaceONE på din mobiltelefon och skapa ett konto. Appen kan hämtas gratis i AppStore (för Iphone) eller Playbutik (för Android).


Sök loppet Springtime Mariestads stadslopp 10 km alternativt Springtime Mariestads stadslopp 5 km


Välj "Jag är deltagare" och följ instruktionerna.


Du kan välja att använda RaceOne appen under loppet eller registrera resultatet manuellt efter genomfört lopp. 


Vill du stödja Karolinska Institutets forskning kring det nya coronaviruset och vara med i utlottningen av en startplats för Springtime 2021 måste du swisha ett valfri belopp till 123 191 92 99.


Ladda gärna upp ett foto från "ditt lopp" på Springtimes facebooksida  eller hashtagga med #springtimemariestad på Facebook eller Instagram och vara med i utlottningen av toapapper.Information från RaceONE


Det är inte möjligt att anmäla sig i appen i förväg om du ska skall lägga till resultatet manuellt. Vill du synas i startlistan innan är en möjlighet att du anmäler dig att köra med GPS på en starttid som är efter din beräknade måltid. Du kan då mata in resultatet via appen manuellt utan att trackingen med appen startar. 


Väljer du att springa med appens GPS så startar trackingen när du har uppnått din starttid OCH att du börjar röra dig. Om du står still på samma plats så kommer inte tiden att börja ticka. 


Det räcker med att aktivera trackingen några sekunder innan starten.Tidtagningen slutar inte automatisk efter 5 eller 10 km. Du måste själv stoppa manuellt. Därför är det viktigt att du väljer en sträcka som är precis 5 eller 10 km lång eller att du tar med en löparklocka.


Under loppet kan skärmen vara nedsläckt. Däremot är det viktigt att du har gjort rätt inställningar i din mobil enligt informationen du fick när du laddade ner appen. Du får inte heller swipe:a bort appen, däremot är det en fördel att stänga av alla andra appar innan du startar RaceONE-appen. 


Testa gärna appen innan Springtime med ett annat virtuellt lopp.
Gilla oss på Facebook för den senaste informationen.